Vår affärsidé är att förenkla djurägarens vardag med pålitlig fakta om hundar och grundläggande tester av hundprodukter. Vi tror att man kan förbättra alla djurs liv och djurägares vardag genom att sprida kunskapen vi har.

Domesticerat erbjuder praktiska och konkreta tips och träningsråd som hjälper dig att ta hand om din hund. Vi hjälper tusentals hundägare varje månad att hitta den information de behöver för att ge sina husdjur det bästa möjliga livet.

Vårt bibliotek med djupgående artiklar täcker en mängd olika ämnen inom hund, allt från etologi och rasbeskrivningar till hundträning och vad hundar inte får äta. Vårt team av skribenter, däribland hundtränare Emma Tengvall, producerar och uppdaterar informativa artiklar fulla av användbara tips och råd som är resultatet av många års praktisk erfarenhet.

Vi är också helt och hållet engagerade i mångfald, jämlikhet och delaktighet.

Våra expertskribenter har omfattande kunskaper och expertis inom sina ämnen, bland annat professionella hundtränare och hundpsykologer.

Reklamprogram

Vissa inlägg innehåller reklamlänkar vilket kan ge oss en provision om du genomför ett köp hos en butik när du trycker på en av dessa reklamlänkar. Alla inlägg med reklamlänkar innehåller ytterligare en disclaimer.