Vår affärsidé är att förenkla djurägarens vardag med pålitlig fakta och grundläggande tester av djurprodukter. Vi tror att man kan förenkla alla djurs och djurägares vardag genom att sprida kunskapen vi har.

Domesticerat erbjuder praktiska och konkreta tips och träningsråd som hjälper dig att ta hand om ditt husdjur. Vi hjälper tusentals hundägare varje månad att hitta den information de behöver för att ge sina husdjur det bästa möjliga livet. Vårt bibliotek med djupgående artiklar täcker en mängd olika ämnen och domesticerade djur, allt från hundar till hästar. Vårt team av skribenter, däribland hundtränare och hundpsykolog, producerar och uppdaterar informativa artiklar fulla av användbara tips och faktan som är resultatet av många års praktisk erfarenhet. Vi är också helt och hållet engagerade i mångfald, jämlikhet och delaktighet.

Våra expertskribenter har omfattande kunskaper och expertis inom sina ämnen, bland annat professionella hundtränare och hundpsykologer.

Reklamprogram

Vissa inlägg innehåller reklamlänkar vilket kan ge oss en provision om du genomför ett köp hos butiken du skickas till. Du debiteras inte extra för produkten, dvs. att du inte betalar något extra för produkten.