Här på Domesticerat är vårt uppdrag att vara din första handvalda källa för allt hund- och kattrelaterat. Vi förstår att det kan vara överväldigande att ta hand om våra fyrbenta vänner, särskilt med så mycket motsägelsefull information tillgänglig på internet. Det är därför vi har gjort det till vårt mål att tillhandahålla tillförlitlig, korrekt och tillgänglig information för att hjälpa dig ta hand om ditt djur på bästa sätt.

Vi tror att djurhållning ska vara tillgängligt och njutbart för alla, oavsett erfarenhetsnivå eller budget. Med fokus på kostnadseffektivitet, hållbarhet och inklusivitet, strävar vi efter att tillhandahålla en omfattande resurs för alla djurälskare och att hjälpa dig att ta med komforten och skönheten hos djur i ditt liv.

Domesticerat grundades 2020 då vi såg att mycket av informationen på internet saknade korrekta fakta och information om olika ämnen. Vi kände direkt att vi måste göra något åt saken.

Nyckeln till framgång i djurägande ligger i att ha tillgång till expertis och resurser. Det är därför vi är engagerade i att tillhandahålla våra användare med den bästa kvalitetsinformation, vägledning och tips för att hjälpa dig att uppnå framgång med ditt djur. Oavsett om du är en erfaren djurägare eller nybörjare så är vi här för att hjälpa dig att fördjupa din kunskap och växa din passion för djur.

Varför Domesticerat?

Det som skiljer oss från andra webbplatser är vår expertis. Vårt team av engagerade djurexperter, inklusive Emma Tengvall, Skara Änglund och Magdalena Gustavsson, är verkligen passionerade för alla levande djur.

Vårt team av experter inkluderar professionella experter och entusiaster som har ägnat sina karriärer åt att ta hand om djur. Vi är engagerade i att tillhandahålla våra användare med den senaste och mest korrekta informationen baserad på vetenskaplig forskning och branschpraxis.

Vi tillför en rikedom av kunskap och expertis till vår webbplats, och ger dig den mest aktuella informationen och vägledningen om djurkunskap, träningspraxis, sjukdomar och hantering samt generell skötsel.

Varför ska du lita på oss?

Erfarenhet

Vi har många års oöverträffad erfarenhet att bidra med. Vårt team har arbetat i olika miljöer, inklusive djurparker, ridskolor, och hemmiljöer. Under tiden har vi samlat en rikdom av kunskap och finslipat våra färdigheter genom praktisk erfarenhet och utbildning. Vårt team består av erfarna proffs som har ägnat sina karriärer åt djur.

Expertis

Vårt team består av experter som har ägnat sina karriärer att ta hand om djur. Vi håller oss uppdaterade med den senaste vetenskapliga forskningen och branschpraxis, så du kan vara säker på att du får den mest aktuella och korrekta informationen. Vår expertis sträcker sig bortom bara vård av djur. Vi förstår också de vetenskapliga principerna bakom djurens tillväxt och utveckling.

Faktagranskare

Vi förstår att noggrannhet är nyckeln när det kommer till djurskötsel. Därför har vi dedikerade faktagranskare som arbetar outtröttligt för att verifiera noggrannheten i all information på vår webbplats. Vi tar stor stolthet i vårt åtagande att noggrannhet och publicerar bara noggrant forskad och faktagranskad information. Med vår erfarenhet och expertis kan du försäkra dig om att allt du läser på vår webbplats har noggrant granskats och är tillförlitligt.

Vi tar stolthet i vår noggrannhet och publicerar endast noggrant forskad och faktagranskad information.

Vårt Team

Emma Tengvall – Hundskribent & faktagranskare

Emma Tengvall, Skribent på Domesticerat

Emma Tengvall är en dedikerad hundexpert med många års erfarenhet som hundtränare. Hon älskar att spendera tid utomhus i naturen, lära sig om hundar och deras utveckling. Utöver hundar har Emma en katt hon älskar att tillbringa tid med på sin fritid och ser alltid fram emot att ta hand om unika hundraser.

Magdalena Gustavsson – Kattskribent, korrekturläsare & faktagranskare

Maggan

Magdalena Gustavsson är skribent och faktagranskare på Domesticerat och är passionerad för allt har med katter att göra. Med över 50 års erfarenhet som kattägare tillämpar hon sin expertis på sitt arbete på Domesticerat. Hon tycker om att ta hand om sina egna katter, upptäcka och läsa om ovanliga kattraser på sin fritid.

Skara Änglund – Hästskribent & hästentusiast

skaraanglund 300x300 1

Skara Änglund har varit en aktiv hästtjej sedan födsel. Hennes intresse sträcker sig i stort sett bara till hästar och hennes mål är att hennes kunskap ska nå ut till alla hästägare i Sverige. Förutom sitt engagemang för hästar, älskar Skara att tillbringa tid i naturen och lära sig om de olika arterna av hästar och deras utveckling.

Reklamprogram

Vissa inlägg innehåller reklamlänkar vilket kan ge oss provision om du genomför ett köp hos en webbutik när du trycker på en av dessa reklamlänkar – utan extra kostnad för dig. Alla inlägg med reklamlänkar innehåller ytterligare en disclaimer högst upp på sidan.

På vår webbplats kan du hitta reklamlänkar till följande webbutiker:

 • Adlibris
 • Amazon
 • Arken Zoo
 • Bole
 • BuddyPetFoods
 • Denjo Dogs
 • Dogman
 • FirstVet
 • Granngården
 • Kattkompaniet
 • Kellfri
 • Petster
 • PN Jakt
 • Supercat
 • Vetzoo
 • ZOO.se

Kontakta oss

Du kan kontakta oss genom att besöka våra sociala mediesidor eller vår kontaktsida. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om Domesticerat!